+45 2938 6346

1-BØRSTE VASKEANLÆG

1-Børste vaskeanlæg fra DECROUPET

Decroupet GmbH har siden 1983 som den første produceret 1-børste vaskeanlæg med aluminiumsramme. Siden da har de lavet en del forbedringer til gavn og glæde for vaskekunderne. Det er tysk kvalitetsanlæg, når det er allerbedst.

Enkle vaskesystemer til busser og lastbiler fra det Tyske firma.

Decroupet står for næsten 40 års erfaring i 1-børstevaskemaskine og specielle maskinbyg.

Fra den kompakte model MBA til minibusser eller til små haller, til mobile børstevasker til kommercielle køretøjer. Derudover blandt andet modeller til hængende enkeltbørstevaskeanlæg til minibusser, busser eller lastbiler, presenninger, tank- og silobiler. Mere end 6.000 vaskeanlæg leveret, hvad enten det er fra deres standardprogram. De er desuden et større udvalg af specialfremstillede børstevasker, som viser DECROUPETs mange års ekspertise.

Tysk kvalitet til stærke priser

Vaskeanlæg Istobal

En anden af vores nye modeller er mobil 1-børste vaskeanlæg model HW`MONOROLL, designet til at klare den daglige vask og vedligeholdelse af busser og lastvogne osv. Komfort og smidighed er nøgleordene for denne nye model fra ISTOBAL. Modellens uafhængige batterisystem og vandtank samt intuitive betjening garanterer hurtig vask af mindre vognparker og transportkøretøjer af enhver slags.

Vaskeanlæg med enkeltbørstesystem fra ISTOBAL

HW’MONO-ROLL er det nye mobile enkeltbørstesystem i ISTOBALs HEAVYWASH-serie, specielt designet til alle typer mindre vognparker, og til brug både indendørs og udendørs. MONO-ROLL er et selvstændigt letvægtssystem, der gennemfører en fuld vask på mindre end 10 minutter uden at skulle flytte køretøjet – den perfekte løsning til daglig vask lastbiler og busser.

ISTOBAL HW’MONO-ROLL fås i to forskellige højder: med en 4.250 mm høj børste for alle typer lastvogne, samt med en 3.650 mm høj børste, der er perfekt til busser. Enheden, der er galvaniseret og lakeret, har en indbygget 300 liter tank samt et sæt batterier, der sikrer uafbrudt drift ved op til 30 vaske.

Et kompakt og brugervenligt system, der ikke genererer dampe, og som ikke er afhængig af kobling til hverken elektricitet eller vand.

Istobal har produceret kvalitetsløsninger i over 70 år.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.