Busvask

Vaskeanlæg til busser

HAUTEK´s leveringsprogram indenfor busvaskeanlæg er stort. Kørende portaler eller gennemkørselsanlæg med høj kapacitet og minimalt indbygningsmål.

HAUTEK Wash & Water System ApS har agenturet på ISTOBAL´s stærke program indenfor vaskeanlæg til de busser.

Kvalitet og ansvarlighed er HAUTEK/ISTOBAL’s stærke sider som bæredygtighed og energieffektive systemer, vandbehandlingsudstyr til at minimere miljøpåvirkningen.

HW`Express – Gennemkørselsanlæg – effektiv vask af bus på 90 sekunder

DRIVE THROUGH-vaskesystemer er nogle af markedets mest fleksible gennemkørselsanlæg til perfekt vask af lastvogne, busser og sporvogne uden at skabe forsinkelser i en stor flåde af køretøjer.

HAUTEK/Istobal HW’EXPRESS er specielt designet til vask af bus- og lastbilflåder. Takket være den optimale ydeevne kan den vaske et 12 meter langt køretøj på 90 sekunder, herunder overlappende sidebørster vaske på både front og hæk, et system patenteret af ISTOBAL.

HW´Express en et stationært monteret vaskeanlæg der optager meget lidt plads og kræver, ikke skinner. Dette gennemkørsels vaskesystem gør det muligt at vaske køretøjer af alle længder.

Et simpelt positionssystem hjælper føreren med a få den optimale vask: Tre stoplys angiver den rigtige stopposition i vasken for at opnå en effektiv overlapning af bilens front og hæk.

HW`Express er en af de mest komplette og produktive vaskesystem til store flåder. Det giver brugeren mulighed for at konfigurere flere vaskeprogrammer til køretøjer med f.eks. panorama frontspejle og have forskellige opsætninger med ekstra sidebørster samt tagbørste. Kan sammensættes med flere forvaskesystemer.

Standardmaskinen består af to overlappende sidebørster med to vaskehøjder, 3,8 eller 4,5 meter, standard shampoo doseringspumpe på børstevandbuen foran børsterne og en skyllebue med mulighed for voksdosering. Som valgfri ekstra og patenteret af ISTOBAL kan de 2 overlappende sidebørster monteres med et tilt system som skråtstiller børsterne, det kan anbefales til køretøjer med aerodynamisk frontdesign.

2 ekstra luftstyret sidebørster i fuld højde giver optimalt børstevask på siderne.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.