+45 2938 6346

HJULVASK

Frutiger Hjulvask – MobyDick til rene veje

MobyDick – Verdens førende mærke til Site Emission Control

FRUTIGER lancerede MobyDick mærket for mere end 30 år siden. Siden da er over 6.000 MobyDick Wheel Washing, Dust Control og Demucksystemer blevet sat i drift i 72 lande. I dag bruger over 2.500 internationale kunder disse førende globale produkter, som bærer det umiskendelige hvallogo.

Ud over små og mellemstore virksomheder omfatter dette også talrige globale grupper som Vinci, Hochtief, Bilfinger Berger, Strabag, Holcim, Rio Tinto, Tata Steel, ThyssenKrupp, samt officielle organer som militæret og NATO.

I Danmark har hele Metro byggeriet brugt FRUTIGER hjulvasker, og der er lige blevet leveret 7 stk. til Sydhavnsmetroen.

MobyDick-mærket har i mere end tre årtier været et symbol på ydeevne, førsteklasses kvalitet og førende global producent og leverandør indenfor emissionskontrol. Wheel Wash-divisionen omfatter modulmodellerne til Construction Line (ConLine) og TailorMade Line for kunder, der foretrækker et skræddersyet hjulvask system.

Takket være den nyeste teknologi og det mest omfattende udvalg af produkter på markedet, kan vores specialister løse næsten ethvert problem i forbindelse med snavsede offentlige veje.

ConLine KIT Flex – Det modulære koncept for byggebranchen. ConLine KIT Flex hjulvasker er baseret på et modulært koncept udviklet af Frutiger’s ingeniører specifikt til byggebranchens behov inden for hjulvask. De moderne drive-through-systemer kendetegnes af deres robuste konstruktion, høj ydeevne og hurtig installation.

En anden vigtig fordel er den problemfri konvertering af en modelversion til en anden. Det betyder, at et KIT Flex-system med et konverteringssæt kan til enhver tid tilpasses til et helt andet driftssted. Forlængelse fra fire til otte meter, tilføjelse af kædebåndstransportører og mobil drift kan alle gøres omkostningseffektivt.

Hjulvask og lastbilvask

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.