+45 2938 6346

Indvendigt trailervask system

HW´ Intrawash – NYHED inden for trailervask system

Oplev grundig og effekt trailervask. HAUTEK/ISTOBAL lancerer HW’INTRAWASH nu på det danske marked, et vaske- og desinficeringssystem til trailer-køletrailer og container.

ISTOBAL har gennem sit amerikanske datterselskab designet denne innovative automatiske maskine til trailervask for at sikre kontrolleret rengøring med maksimal effektivitet på at vaske interiøret i køle- og tørre trailere samt containere.

Designet ud fra det voksende behov for at automatisere rengøring og rensning af indersiden af trailere og containere, giver HAUTEK/ISTOBAL HW’INTRAWASH operatørerne mulighed for at maksimere deres effektivitet ved rengøring og rensning af transportflåder. Det reducerer vaske/rengøringstiden dramatisk, såvel også vand og vaskeprodukter forbruget ved at anvende et højtrykspumpe system 84 ltr/min ved 65-70 bar og et meget nøjagtigt vaskeprodukt doseringssystem i overensstemmelse med koncentrationen, mængden og reaktionstidskravene for hver transportflåde.

Trailervask system som er nemt at bruge

Nem at installere og nem at bruge, kan ISTOBAL HW’INTRAWASH rengøre en 40′-trailer på så lidt som 3 minutter samt vaske og desinficerer på omkring 6 minutter. Sammenlignet med en manuel vaskeproces er HW´Intrawash op til 75% hurtigere og med bedre kontrol af forbruget på vand og vaskeprodukter.

Udviklet af ISTOBAL og patentanmeldt, kan dets flere programmer tilpasses kravene til hastighed eller rengøring i trailerens indvendige flader, så hver enhed kan modtage det nødvendige vaskeprogram. ISTOBAL HW’INTRAWASH kan rengøre det indre op til 53 fods lange køretøjer og kan arbejde med to forskellige vaskeprodukter, der skal vælges afhængigt af typen af last, der skal vaskes og / eller desinficeres.

Grundigt rengjort og desinficeret trailer

HW`Intrawash automatiske vaskeudstyr består af en fast installeret base med elevator udskydningsplatform og kan installeres på mange måder, herunder udendørs, i vaskehaller eller på lasteramper. Dets rustfri udskydningsplatform flyttes af en transportmotor styret af en frekvensomformer, der regulerer hastighederne på hvert programpas i forbindelse med trailervask. Ekstra udstyr som en beholder i rustfrit stål til at opsamle affald fra den indvendige vaskeproces og indbygget med en selvspulende bue, der holder enheden ren.

Se mere nedenfor eller kontakt os for at høre mere.

Trailervask

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.