+45 2938 6346

Nyheder Marts 2020

Nyheder Marts 2020
27. marts 2020 info@hautek.dk
Lastvogn

HAUTEK Wash & Water System ApS har modtaget ordre på levering og montering af et HAUTEK/Istobal HeavyWash Progress Bus- og lastbil vaskeanlæg til USISAAT i Nuuk – Grønland.

MT Højgaard har taget første spadestik til selskabet Usisaats nye bygning i Nuuk. Projektet, som har en værdi af 100 millioner kr., er udviklet i tæt samarbejde med bygherren Usisaat og Ole Lindahls Tegnestue.

Ejendommen får flere funktioner og kommer til at bestå af blandt andet en containerhal på 670 kvm i 13 meters højde og et højlager på 450 kvm i 12 meters højde. Ejendommen får desuden en administrationsdel på 1.300 kvm fordelt over fem plan med et orangeri på øverste plan. Der bliver ligeledes etableret et autoværksted, en varmecentral og diverse værksteder samt vaskehal med et HAUTEK/Istobal vaskeanlæg.

Det er en spændende opgave for os, vi glæder os til at komme til Nuuk og for at få anlægget monteret. Vi har haft nogle interessante møder og samtaler med bygherrer Hans Gerstrøm, hvor vi fik mulighed for at rådgive og komme med vores anbefalinger til deres nye vaskehal.