Tlf: +45 2938 6346 | Email: info@hautek.dk

Seneste nyheder

Nyhed Marts 2018

Hjulvasker til Bispebjerg

Hautek har modtaget ordre på levering af Frutiger hjulvasker til det Bispebjerg hospital byggeri. Anlægget er  et ConLine Kit 400 B/C

Anlægget bliver leveret med en isoleret materiale container til frostsikring af materialer/produkter til anlægget

Vi har et stort udvalg af muligheder indenfor Frutiger hjulvaskeanlæg med forskellige opbygninger der tilpasser de forskellige opgaver. 

Læs mere

Nyhed December 2017

 

Frede Andersen & Søn A/S i Næstved har igangsat deres nye vaskesystem. Det beståer af et HAUTEK/Istobal HeavyWash Progress lastbilvaskeanlæg med bevægelig højtryks system. Undervognsskyl og det nye chassis roterende højtrykssystem HeavyWash Rotators. Det har været et stort ønsker fra direktør Peter Andersen at man får vasket den store vognpark godt og effektivt.

Total overlappende sidebørster og effektiv tagbørste sikre perfekt og sikker vask af bl.a. fronten på lastbilen. Spejle- og spoiler program samt mange forskellige mulighed for at opbygge forskellige vaskeprogrammer.

Manuelt højtrykssystem påhængt i hver side af vaskepladsen, biologisk vandbehandlingssystem til genbrug af vaskevandet i vaskeprocessen.

Frostbeskyttelse af systemet foregår automatisk da vaskeanlægget står udendørs overdækket af et halvtag.

 

Læs mere

Nyhed November 2017

HAUTEK/Istobal HWP under montage ved Frede Andersen & Søn´s vaskeplads

http://hautek.dk/wp-content/uploads/20171019_162110.jpg

Montage temaet i godt humør, tør vejr og det er snart frokost:)

http://hautek.dk/wp-content/uploads/20171019_162110.jpgHeavyWash Progress anlægget rejst og stål konstruktionen monteret. Nu er det tid til slut montage så kunden kan komme til at vaske Deres mange køretøjer. 

Læs mere

Nyhed oktober 2017

MegaWash A/S NYHED:

MegaWash A/S – Hørning tager afsked med en gammel dame og glæder sig til at få opdateret til det nyeste på marked.

Den nye HAUTEK/Istobal Heavywash Progress er ankommet og er ved at blive installeret sammen med bl.a. biologisk vandgenbrugsanlæg. 

Afdelings ansvarlig vaskemand Brian har været i Vejle afdelingen for at prøve HAUTEK/Istobal anlægget som har været i drift siden 2016.

Læs mere

Nyhed september 2017

Nyhed september 2017

Hautek har modtaget ordre på levering af det nye højtryks gennemkørsels anlæg HAUTEK/Istobal Heavywash Rotators til Vognmand Filtenborg´s nye adresse i Nykøbing Mors

 

Hautek har modtaget ordre på levering af et HAUTEK/Istobal Heavywash Progress lastbilvaskeanlæg til Megawash A/S´s nye afdeling i Hørning.

Anlægget leveres med bl.a. nyt biologisk vandgenbrugsanlæg.

 

Renoveret 1-Børste lastbilvasker:

Bestilling på 1 stk. renoveret 1-Børste vaskeanlæg til lastbiler har vi modtaget fra Michael´s Maskinstation.

 

 

 

Læs mere

Nyheder 2 – august 2017

Nyheder 2 – august 2017

NYHED i Danmark.

Afslutning på montage af det første HAUTEK/Istobal 4PX gennemkørsels vaskeanlæg hos Silkeborg Fragt. Anlægget er tilpasset Silkeborg Fragt vaskehal og skal klare deres intern vaskebehov på vognparken. 4PX anlægget er et hurtigt og effektivt anlæg hvor der kan vaskes et vogntog på ca. 2 min. 4PX anlægget vasker med sidebørsterne både foran og bagpå køretøjet.

Læs mere


HAUTEK Wash & Water System ApS | Julius Jepsens Vej 115, 7100 Vejle | Tlf: +45 2938 6346 | Email: info@hautek.dk