Special børsteløs vaskesystem

HØJTRYKS VASKESYSTEM

Den nye model HAUTEK/Istobal HW´ROTATORS i vores HEAVYWASH-serie er en modulbaseret højtryksspulebue, der kan bestå fra 2 til 8 motoriserede højtryks spulerotor enheder. Sammen med et forvaske skumsystem, er HW´ROTATORS i stand til at fjerne selv det mest genstridige smuds. HW`Rotators kan installeres som selvstændigt anlæg eller før et HAUTEK/Istobal HW´PROGRESS vaskeanlæg.

Dette højtryksbaserede vaskeanlæg er især beregnet for gennemkørselsvask af alle typer erhvervskøretøjer, der ikke egner sig til vask i almindelige roll-over-vaskeanlæg, f.eks. skraldevogne, slamsuger, tankvogne, militærkøretøjer osv.

ISTOBAL HW’ROTATORS er det eneste gennemkørselsanlæg på markedet med motordrevne rotorer, der sikrer maksimalt vasketryk ved en konstant rotations hastighed, og med spulearme forsynet med stabilisator for at undgå tryktab.

Alle 3 varianter af anlægget starter automatisk ved hjælp af fotoceller, og til alle fås ekstraudstyr, så anlægget kan tilpasses vask af enhver type køretøj. Et dynamisk og meget fleksibelt system.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.