Hjulvask – wheel wash system

Frutiger Hjulvask – MobyDick Wheel wash system til rene veje

MobyDick – Verdens førende mærke til Site Emission Control og wheel wash system (hjulvask).

Et Wheel Wash System er en specialiseret enhed designet til effektivt at rense snavs, mudder og andre forurenende stoffer fra køretøjers hjul, hvilket bidrager til at opretholde renheden og sikkerheden på vejen.

FRUTIGER lancerede MobyDick mærket for mere end 30 år siden. Siden da er over 6.000 MobyDick Wheel Washing system, Dust Control og Demucksystemer blevet sat i drift i 72 lande. I dag bruger over 2.500 internationale kunder disse førende globale produkter, som bærer det umiskendelige hvallogo.

Ud over små og mellemstore virksomheder omfatter dette også talrige globale grupper som Vinci, Hochtief, Bilfinger Berger, Strabag, Holcim, Rio Tinto, Tata Steel, ThyssenKrupp, samt officielle organer som militæret og NATO.

I Danmark har hele Metro byggeriet brugt FRUTIGER hjulvasker, og der er lige blevet leveret 7 stk. til Sydhavnsmetroen.

Førende inden for innovative hjulvask systemer

MobyDick-mærket har i mere end tre årtier været et symbol på ydeevne, førsteklasses kvalitet og førende global producent og leverandør indenfor emissionskontrol. Wheel Wash-divisionen omfatter modulmodellerne til Construction Line (ConLine) og TailorMade Line for kunder, der foretrækker et skræddersyet hjulvask system.

Takket være den nyeste teknologi og det mest omfattende udvalg af produkter på markedet, kan vores specialister løse næsten ethvert problem i forbindelse med snavsede offentlige veje.

Modulært koncept med problemfri konvertering

ConLine KIT Flex – Det modulære koncept for byggebranchen. ConLine KIT Flex hjulvasker er baseret på et modulært koncept udviklet af Frutiger’s ingeniører specifikt til byggebranchens behov inden for hjulvask. De moderne drive-through-systemer kendetegnes af deres robuste konstruktion, høj ydeevne og hurtig installation.

En anden vigtig fordel er den problemfri konvertering af en modelversion til en anden. Det betyder, at et KIT Flex-system med et konverteringssæt kan til enhver tid tilpasses til et helt andet driftssted. Forlængelse fra fire til otte meter, tilføjelse af kædebåndstransportører og mobil drift kan alle gøres omkostningseffektivt.

Læs også om vores sytemer til trailervask og lastvognsvask.

Er du interesseret i at høre mere om wheel wash?

Vil du gerne sikre, at dine lastbiler altid er rene, når de kører ind og ud af din virksomhed? Hos HAUTEK tilbyder vi et effektivt wheel wash system, der sørger for at fjerne mudder og snavs fra dine lastbilhjul. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 29 38 63 46, sende en mail til  info@hautek.dk eller udfylde vores kontaktformular, så hjælper vi dig med at finde det helt rette wheel wash system til netop dine behov. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.