Indvendigt trailervask system

Trailervask system – HW Intrawash – NYHED inden for trailervask system

Oplev en grundig og effektiv trailervask. HAUTEK/ISTOBAL lancerer HW’INTRAWASH nu på det danske marked. Det er et vaske- og desinficeringssystem til trailer-køletrailer og container.

Trailervask indebærer grundig rengøring af lastbiltrailere og deres tilhørende komponenter for at fjerne snavs, støv og andre forurenende stoffer, hvilket bidrager til at opretholde hygiejnen, sikkerheden og præsentationen af transportmidlet.

ISTOBAL har gennem sit amerikanske datterselskab designet denne innovative automatiske maskine til trailervask. De sikrer kontrolleret rengøring med maksimal effektivitet. Særligt ved vask af interiøret i køle- og tørre trailere samt containere.

Det er designet ud fra det voksende behov for at automatisere rengøring og rensning af indersiden af trailere og containere. Det giver HAUTEK/ISTOBAL HW’INTRAWASH operatørerne mulighed for at maksimere deres effektivitet ved rengøring og rensning af transportflåder. Det reducerer vaske/rengøringstiden dramatisk. Også vand og vaskeprodukter forbruget reduceres ved at anvende et højtrykspumpe system 84 ltr/min ved 65-70 bar og et meget nøjagtigt vaskeprodukt doseringssystem i overensstemmelse med koncentrationen, mængden og reaktionstidskravene for hver transportflåde.

Trailervask system som er nemt at bruge

Nem at installere og nem at bruge, kan ISTOBAL HW’INTRAWASH rengøre en 40′-trailer på så lidt som 3 minutter samt vaske og desinficerer på omkring 6 minutter. Sammenlignet med en manuel vaskeproces er HW´Intrawash op til 75% hurtigere og med bedre kontrol af forbruget på vand og vaskeprodukter.

Systemet er udviklet af ISTOBAL og patentanmeldt. Med flere programmer kan det tilpasses kravene til hastighed eller rengøring i trailerens indvendige flader. På den måde kan hver enhed modtage det nødvendige vaskeprogram. ISTOBAL HW’INTRAWASH kan rengøre det indre op til 53 fods lange køretøjer og kan arbejde med to forskellige vaskeprodukter, der skal vælges afhængigt af typen af last, der skal vaskes og / eller desinficeres.

Grundigt rengjort og desinficeret trailer

HW`Intrawash automatiske vaskeudstyr består af en fast installeret base med elevator udskydningsplatform og kan installeres på mange måder, herunder udendørs, i vaskehaller eller på lasteramper. Dets rustfri udskydningsplatform flyttes af en transportmotor styret af en frekvensomformer, der regulerer hastighederne på hvert programpas i forbindelse med trailervask. Ekstra udstyr som en beholder i rustfrit stål til at opsamle affald fra den indvendige vaskeproces og indbygget med en selvspulende bue, der holder enheden ren. Vi kan rådgive dig om de forskellige modeller.

Vil du gerne høre mere om vores indvendige trailervask?

Book en trailervask hos os i dag, og lad os hjælpe dig med at holde din trailer i topform. Du kan få yderligere information ved at se videoerne nedenfor. Vi er selvfølgelig også altid klar på en uforpligtende samtale. Du kan kontakte os på telefon 29 38 63 46, sende en mail til info@hautek.dk eller udfylde vores kontaktformular. Udover systemer til indvendig trailervask tilbyder vi bl.a. også vaskeanlæg til lastbiler.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.