Om Hautek

30 års erfaring

HAUTEK Wash & Water System ApS er stiftet og ejet af H.P. Hau, som repræsentererover 30 års erfaring i branchen indenfor vasketekniske løsninger til de tunge køretøjer.

HAUTEK Wash & Water System ApS er en handels- og servicevirksomhed, der rådgiver, forhandler, installerer og servicerer vasketekniske løsninger til køretøjer indenfor den tunge transportsektor, som lastbil- og bus leverandører, lastbil vaskecentre, busselskaber, samt vogn- og fragtmænd.

Udvendig vask med maskine og manuel systemer – Indvendigt trailer/container vaskesystem for automatisk vask og desinficering.

Hjulvaskeanlæg til entreprenør- og byggebranchen, industri og råvarer udvinding.

Anti-Støv anlæg bruges bl.a. indenfor nedbrydning og genbrugspladser.

Rådgivningsarbejde tilbydes til rådgivende ingeniørfirmaer og bygherrer, udarbejdelse af rentabilitets beregninger på etablering af vaskesystemer og vaskecentre. Både for miljøet og økonomien er det vigtigt at vælge den optimale løsning på vandbehandlings- og genbrugsvandsystemet for rensning af spildevandet fra vaskeprocessen.

For at opnå den optimale løsning kræver det en samlet rådgivning på spildevands-kvaliteten, mængder, vaskekemikalier, brønde, miljøansøgning og anlægstyper, som er tilpasset til det nuværende og såvel det fremtidige behov. Der er vi naturligvis klar til at hjælpe Jer på vej.

Hjelm

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.