Truckwash System – Anlæg til lastbilvask og lastvognsvask

Hautek Truckwash system – Vaskesystemer og udstyr til lastbilvask og lastvognsvask

Truskwas, også kendt som lastbilvask og lastvognsvask indebærer en omfattende rengøring af lastbiler og andre tunge køretøjer, herunder fjernelse af snavs, affald og forurenende stoffer for at opretholde deres udseende, sikkerhed og ydeevne

HAUTEK Wash & Water System ApS har agenturet på ISTOBAL’s truckwash vaskeanlæg til lastbilvask og lastvognsvask. ISTOBAL er er førende inden for fremstilling af vaskesystemer til tunge køretøjer som lastbiler og udstyr til vaskehaller. Derfor kan de altid tilbyde den helt rigtige løsning til enhver type vognpark indenfor de tunge køretøjer.

Vores kunder i den tunge erhvervssektor har helt særlige behov. Derfor har HAUTEK stor glæde af ISTOBAL´s udvikling af en produktserie specielt til vask af erhvervskøretøjer med anvendelse af den seneste teknologi. Det er centralt for HAUTEK Wash & Water System ApS altid at tage højde for disse kunders behov. Eksempelvis kompakt rengøringsudstyr med et robust og pålideligt mekanisk design, der sikrer effektiv vask af kundernes flåde af tunge køretøjer. Vi er altid klar til at rådgive dig, så du får det rigtige produkt til lastbilvask og lastvognsvask.

Innovative produkter til truckwash

Hvert eneste år videreudvikler ISTOBAL sine produkter til truckwash / lastvognsvask og pleje af alle typer køretøjer, og derfor repræsenterer HEAVYWASH-serien de seneste innovationer på markedet. Det er HAUTEK glad for at være en del af.

HAUTEK/Istobal udstyr til lastbilvask giver de bedste anvendelsesmuligheder, der passer til de særlige krav, der stilles til vask af varevogne, lastvogne, anhængere og specialkøretøjer som f.eks. tankvogne eller køretøjer til brug i den offentlige sektor. Såvel som trailervask og hjulvask.

Innovation, kvalitet og pålidelighed er hovedprincipperne i serien HEAVYWASH, der altid overgår forventningerne hos kunderne i netop den tunge køretøj sektoren.

Få mere information om vores lastbilvask og lastvognsvask

Er du interesseret i en uforpligtende samtale? Så tøv ikke med at kontakte os. Du har mulighed for at ringe på telefon 2938 6346, sende en mail til info@hautek.dk eller udfylde kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

HW´PROGRESS

HAUTEK/Istobal lastbilvaskeanlægget model PROGRESS fås i fire forskellige højder, to bredder og stor fleksibel vaskelængde til din lastvognsvask. Det kan bruges til busser, lastbiler og specialkøretøjer, der kan tilpasses den enkelte vaskehal/køretøjs særlige behov. HW´Progress er den mest komplette model i hele serien til vask af de tunge køretøjer. Udover lastvognsvask kan den også bruges til f.eks. busser og andet kørende udstyr som for eksempel køretøjer med kraner. Takket være den brede vifte af ekstraudstyr og fleksible konfiguration af vaskeprogrammerne.

Kontakt os i dag omkring truckwash

Tak fordi du valgte at læse om vores truckwash service hos HAUTEK. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en truckwash, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 29 38 63 46, sende en mail til info@hautek.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.