+45 2938 6346

LASTBILVASK & LASTVOGNSVASK

Vaskesystemer og udstyr til lastbilvask / lastvognsvask

HAUTEK Wash & Water System ApS har agenturet på ISTOBAL´s vaskeanlæg, på grund af at de er førende inden for fremstilling af vaskesystemer til tunge køretøjer som lastbiler og udstyr til vaskehaller og kan derfor altid tilbyde den helt rigtige løsning til enhver type vognpark indenfor de tunge køretøjer.

Vores kunder i den tunge erhvervssektor har helt særlige behov. Derfor har HAUTEK stor glæde af ISTOBAL´s udvikling af en produktserie specielt til vask af erhvervskøretøjer med anvendelse af den seneste teknologi, og det er centralt for HAUTEK Wash & Water System ApS altid at tage højde for disse kunders behov – for eksempel kompakt rengøringsudstyr med et robust og pålideligt mekanisk design, der sikrer effektiv vask af kundernes flåde af tunge køretøjer.

Hvert eneste år videreudvikler ISTOBAL sine produkter til lastvognsvask og pleje af alle typer køretøjer, og derfor repræsenterer HEAVYWASH-serien de seneste innovationer på markedet. Det er HAUTEK glad for at være en del af.

HAUTEK/Istobal udstyr til lastbilvask giver de bedste anvendelsesmuligheder, der passer til de særlige krav, der stilles til vask af varevogne, lastvogne, anhængere og specialkøretøjer som f.eks. tankvogne eller køretøjer til brug i den offentlige sektor.

Innovation, kvalitet og pålidelighed er hovedprincipperne i serien HEAVYWASH, der altid overgår forventningerne hos kunderne i netop den tunge køretøj sektoren.

HW´PROGRESS

HAUTEK/Istobal lastbilvaskeanlægget model PROGRESS fås i fire forskellige højder, to bredder og stor fleksibel vaskelængde til Busser, Lastbiler og special køretøjer, der kan tilpasses den enkelte vaskehal/køretøjs særlige behov. HW´Progress er den mest komplette model i hele serien til vask af de tunge køretøjer og kan vaske lastbiler, busser og andet kørende udstyr som f.eks. køretøjer med kraner, takket være den brede vifte af ekstraudstyr og fleksible konfiguration af vaskeprogrammerne.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.